joi, 29 august 2013

Peste 300 de titluri Polirom cu preturi sub 10 lei si... bonus... transport gratuit

De multe ori, cand vrem sa achizitionam ceva de pe net, ne impiedicam de costul transportului. Chiar daca gasim preturi reduse, cand calculam si faptul ca trebuie platit transportul, parca nu ne mai aruncam asa usor cu capul inainte la cumparat. De exemplu, daca vrei sa cumperi o singura carte, desi are oarece reducere fata de librariile clasice, adaugand trasportul, costul total nu mai e asa redus. Si ori te gandesti sa cumperi mai multe, asta numai daca te si tine punga, ori renunti pana la vremuri mai bune, ori profiti de ultimele zile de transport gratuit.

LIBRIS


Si asta nu e tot ce voiam sa va spun. Pe acelasi site, o selectie de peste 300 de carti de la Editura Polirom au pretul mai mic de 10 lei.

Doris Lessing, Camilo Jose Cela, Ian Mc Ewan, Amelie Nothomb, Elfriede Jelinek, Nicolae Breban, Francois Mauriac, Saul Bellow, Martin Amis- sunt doar cativa dintre autorii pe care ii veti regasi in cadrul acestei promotii. Am o parte din aceste carti pe  unele le-am citit deja, pe altele abia astept sa le citesc. Dar stiti, sunt asa multe, si timpul asa scurt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu